Πώς να κάνετε Jailbreak το FireStick σε 60 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας δωρεάν εφαρμογές

Αυτός ο οδηγός θα σας επιτρέψει να κάνετε jailbreak το FireStick το 2023 από οπουδήποτε στον κόσμο εύκολα. Ακολουθήστε οποιαδήποτε μέθοδο για να αποκτήσετε απεριόριστη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές ροής, όπως το Kodi. Χρησιμοποιήστε το Jailbroken Firestick για τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ζωντανή τηλεόραση, αθλητικά και τηλεοπτικά κανάλια του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και του Καναδά.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω, ας κάνουμε μια σύντομη εισαγωγή στο Amazon Firestick. Λοιπόν, τι είναι το Amazon FireStick; Είναι ένα από τα μοναδικά εργαλεία για πρόσβαση στις αγαπημένες σας εκπομπές, σειρές, ταινίες, μουσική και πολλά άλλα πράγματα. Είναι ένας παράδεισος για όσους αναζητούν ψυχαγωγία, καθώς συνδυάζει όλο το πολύτιμο περιεχόμενο σε όλο τον ιστό για την περιήγησή τους σε μία μόνο συσκευή.

Είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο ροής που ανήκει στην Amazon. Συνδέοντάς το στην τηλεόρασή σας μέσω USB, θα μπορείτε να συνδεθείτε σε ορισμένες αγαπημένες εφαρμογές ροής όπως Netflix, Apple TV, Hayu, Disney+, Britbox, UKTV και φυσικά το Amazon Prime Video.

Συγχρονίζεται εύκολα με πλατφόρμες ψυχαγωγίας πολυμέσων. Σας επιτρέπει να κάνετε ροή περιεχομένου HD και 4K από διαδικτυακές εφαρμογές ροής πολυμέσων όπως το Hulu, το Amazon Prime Video, το Netflix και άλλα δημοφιλή τηλεοπτικά κανάλια.

Ένας χρήστης έχει απεριόριστη πρόσβαση στο δωρεάν διαθέσιμο περιεχόμενο, αλλά για να αξιοποιήσει στο έπακρο το Firestick, πρέπει να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό για περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Οι περισσότερες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές είτε παράγονται είτε δεν είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο. Όμως, έχει ορισμένους περιορισμούς. Το πιο προφανές είναι η έλλειψη εφαρμογών τρίτων. Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με άλλες εφαρμογές τρίτων χωρίς να κάνετε κάποιες αλλαγές σε αυτές.

Τι σημαίνει Jailbreak Firestick;

Εκτός από το Prime Video, θα χρειαστείτε μια premium συνδρομή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από άλλες εφαρμογές τρίτων. Για να αποφύγουν αυτήν την ενέργεια, οι χρήστες θέλουν πάντα να κάνουν κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις και να χρησιμοποιούν ένα Jailbroken Firestick. Αυτό το άρθρο αφορά το Jailbreaking Firestick 4K και άλλες εκδόσεις της συσκευής ροής.

Είναι νόμιμο το JailBreak Firestick;

Δεν είναι κάτι παράνομο. Αντίθετα, σημαίνει ότι ετοιμάζετε το Firestick για ορισμένες εφαρμογές τρίτων. Όταν κάνετε ένα Jailbreak Firestick, μπορείτε να προσθέσετε εφαρμογές τρίτων και να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως το Kodi χωρίς ταλαιπωρία.

Το Jailbreaking Firestick τροποποιεί ορισμένες ρυθμίσεις που κάνουν τις εφαρμογές τρίτων να προστίθενται σε αυτό. Η πραγματοποίηση των αλλαγών στο Firestick δεν είναι παραδοσιακό jailbreaking, αλλά είναι μια απλή τροποποίηση και είναι νόμιμη. Είναι διαφορετικό από αυτό το jailbreaking για κινητό τηλέφωνο, όπου κάνετε βασικές αλλαγές στο τηλέφωνο.

Είναι απλό να κάνετε Jailbreak FireStick 4K;

Κάποιος μπορεί εύκολα να κάνει jailbreak το Firestick ή το Fire TV για να παρακάμψει τους περιορισμούς και να έχει πρόσβαση στο premium περιεχόμενο ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκεται, εάν αναζητάτε επίσης διαφορετικές μεθόδους για να κάνετε jailbreak ένα Firestick.

Σημαντική σημείωση για το JailBreaking Firestick 4K

Η μέθοδος που συζητείται σε αυτήν την ανάρτηση μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε δωρεάν περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα στο Amazon Fire Stick. Το BestKodiTips δεν προωθεί την υιοθέτηση παράνομων τρόπων δωρεάν παρακολούθησης περιεχομένου premium. Ακολουθώντας τη μέθοδο, είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις σας και για τυχόν νομικές συνέπειες.

Το παρακάτω σεμινάριο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη μέθοδο βήμα προς βήμα, να κάνετε jailbreak με επιτυχία το stick και να απολαύσετε την παρακολούθηση περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα από την παρακολούθηση της μεθόδου είναι ότι δεν απαιτείται πλέον ένα σύστημα υπολογιστή για το jailbreak του Amazon fire stick.

Η διαδικασία του FireStick Jailbreaking είναι απλή και ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό, κάθε άτομο μπορεί να το ξεπεράσει. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται σε αυτό το σεμινάριο.

Κάντε αλλαγές στις ρυθμίσεις του FireStick και ετοιμάστε το για jailbreaking

Με βάση τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του FireStick, είναι δύσκολο να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ζητήματα ασφαλείας ή στην αποφυγή παράνομης ροής περιεχομένου. Αυτές οι αλλαγές μπορούν να αλλάξουν και εφαρμογές τρίτων μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς ταλαιπωρία.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό για να κάνετε αλλαγές στο FireStick και να επιτρέψετε την εγκατάσταση εφαρμογών από τρίτους. Με τη βοήθεια αυτών των βημάτων, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ασφαλείας για να ρυθμίσετε το Firestick για Jailbreaking.

  1. Από το FireStick, επιλέξτε Ρυθμίσεις από το επάνω μενού
  2. Επιλέξτε "My Fire TV" από τις ρυθμίσεις
  3. Τώρα επιλέξτε "Επιλογές προγραμματιστή".
  4. Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε τις "Εφαρμογές από άγνωστες πηγές" (Η προεπιλογή είναι ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ)
  5. Όταν κάνετε κλικ στο "Ενεργοποίηση", θα σας δώσει μια προειδοποίηση. αγνόησέ το
  6. Όλα έγιναν με το πρώτο βήμα

Τώρα, το FireStick σας είναι έτοιμο για εγκατάσταση τρίτων εφαρμογών. Επομένως, στο δεύτερο βήμα, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Downloader στο FireStick, μια μηχανή για εφαρμογές τρίτων. Χωρίς την εφαρμογή Downloader, δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές.

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Downloader στο FireStick

  1. Από την αρχική σελίδα του FireStick
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης
  3. Αναζητήστε την εφαρμογή Downloader
  4. Ανοίξτε το και κάντε κλικ στο «Λήψη».
  5. Περιμένετε για τη διαδικασία λήψης
  6. Τελειώσατε όλα; Κάντε κλικ και ανοίξτε το

Πώς να αποκτήσετε το Kodi στο FireStick για JailBreaking 

Η εγκατάσταση του Kodi στο FireStick είναι μια απλή εργασία. Αλλά αν είστε νέος, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

  • Ανοίξτε τη Λήψη εφαρμογής
  • Κάντε κλικ στο κουμπί OK από το τηλεχειριστήριο
  • Στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε https://ift.tt/TgkOvbW
  • Κάντε κλικ στο κουμπί "Μετάβαση" για να ξεκινήσετε τη λήψη του Kodi στο FireStick
  • Τώρα κάντε κλικ στο "Εγκατάσταση" για να ανοίξετε την εγκατάσταση
  • Περιμένετε λίγα λεπτά
  • Μόλις ολοκληρωθεί, κάντε κλικ στο "Τέλος" για να εκτελέσετε το Kodi, μεταβείτε στην Αρχική σελίδα του FireStick και κάντε κλικ στο "Εμφάνιση όλων" για να δείτε όλες τις εφαρμογές.

καλύτερες εφαρμογές FireStick

Για το Jailbroken FireStick, το Kodi είναι πραγματική ψυχαγωγία. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές, τα αθλητικά, τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και διάφορους άλλους πόρους σε ένα μέρος. Ίσως γνωρίζετε ότι το Kodi χωρίς πρόσθετα δεν είναι τίποτα, οπότε αν έχετε εγκαταστήσει το Kodi, πρέπει να εγκαταστήσετε τα προτεινόμενα πρόσθετα από την παρακάτω λίστα.

Πώς να κάνετε Jailbreak το Fire Stick με το ES File Explorer

  • Ανοίξτε  το Amazon FireStick Setting s
  • Επιλέξτε Συσκευή (ή βρείτε Σύστημα εάν χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση του Firestick) και προχωρήστε στις Επιλογές προγραμματιστή.
  • Εξουσιοδότηση  εντοπισμού σφαλμάτων ADB και  άγνωστων  εφαρμογών
  • Τώρα, μεταβείτε στις  Ρυθμίσεις εφαρμογής και αναβάλετε τη « Συλλογή δεδομένων εφαρμογής ». Θα εμποδίσει τους ανθρώπους να ξέρουν τι κάνουν.
  • Εξαιρετικό αν τελειώσετε με αυτές τις ρυθμίσεις. Για περαιτέρω επεξεργασία, χρειάζεστε μια  εφαρμογή με το όνομα ES Explorer .
  • Ανοίξτε το « Amazon Application Store », βρείτε  το ES File Explorer και κατεβάστε το  στη συσκευή σας. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, αλλά είναι αρκετά πολύτιμη για να σας βοηθήσει να σπάσετε το Amazon Firestick .
  • Μόλις εγκατασταθεί η  Εξερεύνηση αρχείων ES στη συσκευή σας, ανοίξτε την, βρείτε την ενότητα "Αγαπημένο" στα αριστερά και μεταβείτε στο   μενού +ΠΡΟΣΘΗΚΗ .
  • Θα βρείτε το πεδίο Διαδρομή, πληκτρολογήστε  http://fs.bpx.li σε αυτό, πληκτρολογήστε appstarter στο πεδίο ονόματος και επιλέξτε την επιλογή «Προσθήκη». Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα μήνυμα ειδοποίησης που θα λέει "προστέθηκε ο σελιδοδείκτης".
  • Η επόμενη φάση ξεκινά με την εγκατάσταση του appstarter. Συνεχίστε με τη διαδικασία και αναζητήστε τον σελιδοδείκτη που δημιουργήσατε πρόσφατα. Μπορείτε να το βρείτε στην αριστερή πλευρά. Κάντε κλικ σε αυτό για να ξεκινήσει η λήψη.
  • Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, επιλέξτε ' Άνοιγμα αρχείου ' και πατήστε το εικονίδιο Android AppStarter API. Θα ολοκληρώσει γρήγορα την εγκατάσταση. Τώρα, προχωρήστε στη δομή της εφαρμογής Kodi.
  • Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Kodi μεταβαίνοντας στην ενότητα « Ενημερώσεις» στην αριστερή πλευρά του AppStarter. Επιλέξτε να ενημερώσετε την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοσή της.
  • Εγκαταστήστε το Kodi μεταβαίνοντας στις ενημερώσεις στην αριστερή πλευρά του " App Starter " και επιλέγοντας  Ενημέρωση στην τελευταία έκδοση .
  • Μετά την επιτυχή εγκατάσταση του  Kodi , χρειάζεστε μια εφαρμογή για γρήγορη εύρεση και προσθήκη εφαρμογών χωρίς να ψάχνετε για ώρες. Το Smash Repo και το Fusion αξίζει να αναφέρουμε εφαρμογές για αυτόν τον σκοπό. albkanale

συμπέρασμα

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για  το Jailbreaking Amazon Firestick 4K. Αυτή μπορεί να φαίνεται ότι είναι μια χρονοβόρα μέθοδος, αλλά αξίζει τον κόπο. Μπορείτε να εγκαταστήσετε περαιτέρω εφαρμογές Kodi ως μια τεράστια συλλογή προσθηκών και τα πρόσθετα μπορούν να σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε και να μεταδώσετε πολύτιμο περιεχόμενο βίντεο στην τηλεόρασή σας.

Ξεκινήστε να εξερευνάτε τη μεγάλη συλλογή εφαρμογών που κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το ενδιαφέρον σας. Μπορείτε να έχετε λογισμικό για αθλήματα, τηλεοπτικές εκπομπές, αστείες ταινίες και πολλά άλλα είδη.

Η ανάρτηση Πώς να κάνετε Jailbreak το FireStick σε 60 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας δωρεάν εφαρμογές εμφανίστηκε πρώτη στις Καλύτερες Συμβουλές Kodi .



πηγή https://www.bestkoditips.com/how-to-jailbreak-amazon-firestick/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VIPBox Alternatives, 15 Best Sites to Watch Live Sports Streaming

How to Install Radio Addon on Kodi (30,000 Plus Channels)

Από τα ακατέργαστα δεδομένα στους διαδραστικούς πίνακες εργαλείων: Ο ρόλος του Power BI στη μετατροπή δεδομένων